2011-08-20

Dekalerna på plats
Då var dekalerna på plats. Hoppade över en hel del små dekaler. Använde mikro set som vanligt men behövde aldrig köra på mikro sol efteråt då dekalerna sjönk in och blev ett mode modellen på ett alldeles förträffligt vis. Nästa steg blir att skita ner den lite. Den bild jag har på denna individen visar att lacken var rätt avskavd på många delar få se om jag "chippa" denna eller om jag låter det vara. Skulle jag göra detta bli det nog att öva en del på något annat först.

Tyvärr har modellen börjat låt som en maracas. Det som hänt är nog att den del av blyet i nosen lossnat och begett sig bakåt i modellen. så tyvärr står den just nu på baken. men om jag lossar huven efter vädringen tror jag det skall vara möjligt att putta in lite bly bakom instrumentpanelen. Det krävs ordentligt med tyngd i nosen på denna. I värsta fall få jag väl göra en fin platta och limma den på.

2 kommentarer:

  1. Snygg den blir! Lite annorlunda individmärkning...med ett Ö!!

    Om du hinner klart och ska komma på septembermötet, glöm inte att ta med modellen - det är nog många med mig som är intresserade. Jag ska ju i framtiden bygga en F10-individ.

    SvaraRadera
  2. Snyggt jobb med dekalerna!
    Tycker absolut att du ska chippa lite. Blir mer spännande att titta på=)

    SvaraRadera