2011-03-18

Airfix spit

I kväll har jag hunnit med att sätta lite dekaler på Airfix nya modell av Spritfrie mk1a. Postar lite bilder från förra helgens målande av den också.

Det här har än så länge varit en riktigt kul modell att bygga och passformen är riktigt bra. Cockpiten var så detaljerad att det var svårt att fatta att det var en Airfix modell. Även dekalerna är riktigt fina Airfix har verkligen tagit ett kliv framåt. Dock är panellinjerna väldigt djupa och breda lite synd på en annars så fin modell.4 kommentarer:

 1. Kul att se vad som finns på ditt byggbord just nu!

  Det ser ut som att du har hittat rätt färger och bra mönsterformer. Finns det någon historia bakom flygplanet du bygger eller bygger du rakt ur lådan!?

  Bra tempo på dina byggen också måste jag säga :)

  SvaraRadera
 2. Så här långt ser det lovande ut! Kul att se att det går framåt=)

  /R

  SvaraRadera
 3. Ser ut att bli en riktigt snygg Spit det där! Intressant med en beskrivning av nya Airfix! Vilket jobb du lagt ned på maskering. Ett tips kan vara att använda häftmassa till att skapa sådana mönster.

  SvaraRadera
 4. Denna är byggd rakt ur lådan med de dekaler som kom med.

  Började maska med häftmassa men tyckte det var svårt att få maskeringen som jag ville så slet bort allt och började om med tejp som visade sig nog vara ungefär lika jobbigt.

  SvaraRadera