2011-03-26

Dekaler och ett nytt bygge.

Idag har de sista dekalerna på "spitten" kommit på plats. Landningsställen är också på plats. Efter detta skall det på ett lager lack sedan är det dags för lite lätt vädring.
 

Kunde inte låta bli att börja lite smått på special hobbys nya  SAAB J-21R modell. Detta är allt som blivit byggt än så länge. Väldigt mycket små pill i cockpit får väl se hur mycket som syns när huven är på plats.

4 kommentarer:

 1. Bra jobbat! Spitfiren är ett av de snyggaste planen nånsin. Kul att du har börjat med J21, ser bra ut och jag väntar med spänning på ytterligare uppdateringar!

  SvaraRadera
 2. Riktigt kul att du har satt händerna på J21:an.

  Dett abygge ska jag följa och ser fram emot att få se den på något byggmöte också. Jag har tänkt att bygga F10's alla flygplan och däribland J21R såklart!!

  Fick du med bältena till stolen?

  SvaraRadera
 3. Ja det är något speciellt med Spitfire planen.

  Jag var tvungen att börja med J21:an med en gång. Jo bältena var med i kartongen ihop med en hel del annan fotoets. Det jag sett på J21:an änsålänge är bland annat att man måste bygga på lite innanför luftintagen för att inte kunna se rakt igenom. Samma problem finns med broplans konventering. Får återkomma med bilder på hur jag löser det.

  SvaraRadera
 4. Det blir intressant att följa J-21:an!

  SvaraRadera